100 baby Evans - Risky woohoo.

Ber om ursäkt för min frånvaro, men jag har helt enkelt inte orkat varken spela eller uppdatera här sedan förra veckan. Den här veckan jobbar jag hur mycket som helst och hinner antagligen inte spela någotning alls, men jag har i alla fall ett par planerade delar av Evans som jag kan tidsinställa för att det inte ska bli helt dött. Nästa vecka borde uppdateringen vara tillbaka som vanligt igen.
 
Ruby stannar länge och bara pratar med VJ om allt möjligt. Dock börjar det bli sent och det är dags för henne att gå hem igen. Men VJ verkar ha andra planer. Han vill gärna att Ruby stannar kvar en stund.
 
Hon tvekar först en stund, men när han helt plötsligt bara böjer sig fram för att kyssa henne så ger hon med sig och kysser honom tillbaka. Hon hade inga planer på att kyssa någon annan just nu, men eftersom han ändå tog det första steget så kan hon väl lika gärna stanna i stunden och bara njuta av uppmärksamheten.
 
Men eftersom Ruby är känd för att vara väldigt enkel så tar det inte många minuter innan deras mysiga stund tillsammans har flyttats tills sovrummet istället. Hans sovrum skriker verkligen ungkarl, men det hindrar inte Ruby från att slänga av sig klädern innan VJ ens hunnit reagera.
 
Efteråt känner sig båda två ganska nöjda, men eftersom Ruby vet att hon egentligen borde röra sig hemåt så ligger dom mest bara tysta bredvid varandra en stund. VJ ska jobba och behöver sova, så Ruby stiger upp för att slänga på sig kläderna igen innan hon säger hejdå.
 
VJ somnar ganska på en gång efter att han lagt sig under täcket och Ruby som fått någon form av "myspys-i-någon-annans-hem"-status känner sig väldigt nöjd när hon går ut från sovrummet. Solen har redan börjat komma upp igen, vilket betyder att hon varit borta hela natten. Barnvakten måste ha smått panik eftersom han faktiskt har en skola att sköta också..
 
Dock håller Rubys stolta känsla i sig ända tills hon kommer hem igen. Barnvakten tittar bara frågande på henne när hon går förbi honom och han vänder för att åka till skolan. Rusty undrar också vad hans mamma håller på med, men eftersom skolbussen står och tutar utanför så hinner han inte fråga henne om det i alla fall.
Upp