100 baby Evans - Father of the year.

Ruby som inte har tagit sig tiden att föreviga någon graviditet på bild tar tillfället i akt och knäpper av några foton helt på egen hand. Med egen fotostudio på bakgården är det rätt enkelt och hon funderar faktiskt på varför hon inte har gjort detta tidigare..
 
Men som vanligt går vattnet när Ruby försöker samla in simdaler till hushållet. Det är dags för nästa bebis att välkomnat till världen. Efter ett snabbt samtal till barnvakten och taxin så åker Ruby återigen mot sjukhuset för ännu en förlossning.
 
I taxin skickar hon iväg ett sms till VJ och säger att han ska bli pappa. Han som varken hört av sig själv eller hört någonting från Ruby förrän nu blir rätt förvånad och svarar att han inte vet om han hinner komma fram innan det är över.
 
Dock verkar han ta sig fram i alla fall och dyker upp ungefär tjugo minuter efter Ruby. Han känner sig klart nervös inför det som händer och vet inte alls vad han ska känna. Spänningen sitter sig berget i kroppen när han går in genom entrén.
 
Förlossningen går näst intill smärtfritt för Ruby och VJ är faktiskt ganska glad att han missade det mesta. Han hade nog svimmat om han varit med från början. Graviditeten resulterar i tvillingar, varav det blev en flicka och en pojke. Ruby och VJ väljer att döpa barnen till Grace och Jack. 
 
Detta hade ju kunnat vara den perfekta familjen, om det inte vore för det faktum att VJ antagligen bara var ett one-night-stand för Ruby och därmed bara delvis inkluderad i familjen.
 
Dock tappar han alla sina pappa-poäng när han helt plötsligt lägger ned Jack på marken för att gå därifrån och lämna honom! Ruby blir rasande och tar med sig sin son själv. VJ vinner verkligen inte father-of-the-year-priset för detta beteende.
 
Och som vanligt så blir ungarna uppväxta på en gång. Grace med egenskaperna modig och lätt imponerad, samt Jack som fick egenskaperna ivrig och geni. Grace ärver hårfärgen från någon i pappa VJs släkt och Jack får sin pappas blåsvarta frisyr. Ögonfärgen ärver båda två från VJ.
#1 - - Anonym:

Hej tjejens hår vart laddade du ner det? :)

#2 - - Mikka:

Haha, älskar när simmarna gör så random saker som att bara lägga ner bebisarna och lämna dem där.. haha!
Sen, Ruby har verkligen lyckats hitta bra gener till sina barn, alla blir så otroligt söta! Fast såklart, då är ju Ruby verkligen snygg hon med! ;)

Svar: Haha eller hur! Förstår inte hur simmarna kan ha så mycket konstiga idéer i sina huvuden... x) och jo! Ruby (eller Farrow) är nog den största delen till att ungarna blir så fina, för alla papporna har jag ju fått ändra själv för att bli nöjd, haha! Orkar dock inte lägga ned så mycket tid på det, för annars hade jag kunnat sitta i timmar och leka med samma sim... :D
simsliv.webblogg.se

Upp