TS4 - Bästa vänner.

Ytterligare någon vecka efter Summers erkännande verkar stämningen vara återställd igen. Numera kan dom umgås som vänner och pratar om allt möjligt. 
 
Summer blir överlycklig när Cora berättar att hon är hennes allra bästa vän. Hon trodde aldrig att dom skulle komma över incidenten med henne känslor. Men efter att ha bott ihop rätt länge så är det svårt att inte vänja sig vid varandra och därmed inse att ja. Dom är bästa vänner!
 
Summer vill ta en bild tillsammans med Cora och efteråt kan dom inte låta bli att skratta åt hur den såg ut. 
 
Summer berättar om sitt jobb och hur mycket bättre det börjar gå efter att hon lärt sig att mixa drinkar. Samt att hon lärt sig en hel del nya recept på senaste. Hon har blivit befordrad så pengarna är inget problem längre. 
 
Numera kan dom ligga jättelänge och prata innan dom somnar brevid varandra i sängen. Förut försökte den som lagt sig sist försökt göra det först efter att den andra redan somnat. 
 
Cora är så nöjd över att ha en händig sim i hushållet. Summer är nämligen den som lagar alla apparater när dom går sönder. Just nu är det tvn som behöver fixas, men är det inte den så är det något annat. Det är minst en sak varje dag som går sönder, ibland större grejer och ibland bara något litet som toaletten.
 
Cora själv är den som roar sig i trädgårdslandet. Hon planterar, vattnar och pratar till och med med växterna! Efter många försök till att förbättra kvalitén på dom så lyckas hon äntigen. Nu vill hon bara utöka trädgårdslandet ytterligare så att hon kan så ännu fler grödor.
 
Summer inser att hon aldrig har tackat Cora för att hon fick flytta in här, så hon går ut till trädgården för att ge henne och kram och visa sin uppskattning. Till en början verkar det gå bra, men efter en stund verkar Summer glömma bort hur Cora reagerade senast på hennes känslor.
 
 
Hon sträcker sig fram för att försöka ge Cora en puss på munnen, men innan hon lyckats sträcker Cora fram armarna för att stoppa henne. Än en gång har hon gjort något hon inte borde och inser snart att hon kanske borde ge upp hoppet om att Cora någonsin ska vara på samma nivå som henne med sina känslor.
 
Dock ber Cora om ursäkt för att ha sårat Summers känslor och trots att Summer får lite dåligt samvete själv så verkar det vara lite enklare denna gång. Dom kan fortfarande prata som vänner och ingenting större har förändrats i alla fall.
Upp