PGC Sanders, Gen 2 - Del 16.

Ber om ursäkt för min frånvaro igen. Men jag har helt enkelt inte haft någon lust att spela på typ en vecka (många av inläggen har varit tidsinställda, vilket även detta är för att komma upp på rätt tid). Jag har varit sjuk och sen har jag bara legat i sängen den större delen av min lediga tid. Men nu kommer i alla fall nästa del och sedan kommer jag, förhoppningsvis, att lyckas spela lite mer för att fortsätta uppdatera här!
 
Nästa morgon vaknar Freya tidigt. Det är dags för hennes examen! Hon startar dagen med att göra sig i ordning och leta fram sin uniform som kom med posten för ett par veckor sedan.
 
Sedan byter hon om såfort hon bara kan och säger till familjen att det är dags att åka mot stadshuset. Resterande medlemmar i hushållet byter även dom om till lite finare kläder och ett par minuter senare har alla samlats på parkeringen.
 
Freya tittar på sina föräldrar med en min som säger att hon knappt kan förstå att hon redan står här. Att det är dags för henne att lämna skolbänken bakom sig och ge sig ut i arbetslivet istället. Att hon är stor nog att lämna sin familj, för att stå på egna ben.
 
Ännu ett par minuter senare står alla på rad utanför dörrarna in till stadshuset. Freya är den som går in först och Emily tittar på sin dotter. Tänk att Freya redan är en ungdom! Det känns ju som att hon föddes nyss. Att Emily stod där som den lilla tonåring hon var, med en liten alldeles perfekt bebis i sina armar. Nu, många år, samt ytterligare fem barn, senare är det dags för henne att se sin förstfödde dotter ta examen. Tiden har gått så fort!
 
Efter ceremonin kommer Freya ut med betyget i sin hand. Att hon kunde känna en sån stolthet över sin egen prestation trodde hon aldrig. Hon går ut skolan med högsta hedersbetyg, samt minnet från att ha fått äran att bli klassens hederstalare, och allt detta tack vare hennes enastående prestationer i skolan. Freya fick även utmärkelsen "den som antagligen räddar världen", vilket passar henne perfekt. Hon drömmer trots allt om ett jobb inom poliskåren, samt att hennes två egenskaper, modig och våghals, är rätt passande i sig.
 
Freya åker hemåt igen med Sally i sina armar. Dock hinner hon knappt in genom dörren innan det är dags för lillan att fylla år!
 
Sally älskar uppmärksamheten så mycket att hon till och med tittar i kors! Det var först tänkt att hon skulle få blåsa ut sina ljus på tårtan, men eftersom Freyas examen tog sån tid så hinns det inte med denna gång.
 
En stund senare har Sally sagt hejdå till småbarnslivet och tagit sig upp till skolåldern! Redan där och då bestämmer hon sig för att om tvillingarna ska åka på internatskola så ska hon det med.
 
Efter att Sally övertalat sin mamma om att få följa med sina storasyskon till den nya skolan så plockar Emily fram telefonen för att ringa och skriva in alla tre. Inskrivningen sker galant, så från och med imorgon kommer tre av hennes barn att åka iväg till Konstskolan LeFromage.
 
Dock är det en natts sömn innan skjutsen kommer för att hämta barnen. Pappa Edward har bytt ut Lucys enkelsäng mot en våningssäng för att Sally ska kunna sova någonstans. Hon kryper trött upp i den övre sängen och somnar ganska på en gång hon lagt huvudet på kudden.
 
Emily som börjar få lite separationsångest över att hennes barn ska flytta ifrån henne ett tag kramar om en av sina yngsta barn ett bra tag innan hon lägger lillan i sängen. 
 
Lilly somnar som en stock och strax efteråt sover hela familjen gott efter den långa dagen.
Upp