PGC Sanders, Gen 2 - Del 14.

Efter många om och men har Emily insett att det kanske är lika bra att skriva in Tyler och Lucy på privatskola. Emily har mycket att tänka på med tre småbarn i huset och vet inte riktigt hur hon ska hinna med allting på egen hand. Självklart är Edward hemma den större delen av tiden också, men inte alltid. Inte så ofta som Emily önskat.
 
Edward är först lite kluven på idén, men erkänner snart, att ja. Det kanske är bäst för ungarna också. Lucy har pratat om att hon vill gå på konstskola, och Tyler som inte lämnar Lucy i första taget skulle antagligen älska idén om att åka iväg med sin syster. Efter att ha diskuterat ämnet en stund så kommer dom i alla fall fram till en lösning. Tvillingarna ska på privatskola! Dock först nästa vecka, dom har en fredag kvar här och sedan fyller tre personer år under helgen. Men på måndag är det dags. Nu är det bara den delen med att berätta om det för dom också. Tänk om dom inte alls vill åka?
 
Efter samtalet hör Emily glassbilen och eftersom hon varit sugen på glass hur länge som helst så ser hon ingen anledning till att inte köpa någonting. Att välja vilken sort var kanske inte det enklaste, men en isglass med colasmak var den som lockade henne mest. 
 
Edward har haft ett hemligt projekt för sig på senaste och eftersom ingen annan än han själv brukar använda sig av garaget så är det ingen som märkt någonting. Han har nämligen, med hjälp från några arbetare, fixat ihop en pool i det som tidigare varit hans garage! 
 
Emily blir chockad över att han lyckats hålla detta hemligt, speciellt med hans jobb och alla ungarna som tagit upp den större delen av hans lediga tid. Men hon kan inte låta bli att le lite åt hans knasiga idéer. Just detta hörn är hennes favorit i rummet och det blir nog den plats hon kommer att nyttja när hon behöver slappna av lite.
 
Något att som Edward haft för sig är att uppgradera en massa apparater i huset. Han gör allt för att Emily ska kunna känna lugnet när hon är ensam hemma med barnen.
 
Freya kommer hem ifrån skolan efter en dag med enorma humörsvägningar. Hon känner att det kanske är dags att prata med Theo igen. Det är längesedan hon träffat honom, så hon plockar fram telefonen, slår hans nummer av automatik och ber honom komma över.
 
En stund senare är han framme och Freya glömmer bort allting som haft med Nate att göra. Hon vet att hon borde berätta om honom för Theo, men nej. Hon vill inte förstöra sitt och Theos förhållande över en sak som knappt hände. Theo bjuder henne på balen, vilket hon tackar ja till. Men sen inser hon att hon inte kommer att hinna gå på den. Hon fyller år samma dag som den hålls. Theo säger att det inte gör någonting och att han ska försöka ha roligt utan henne istället.
 
Theo följer med upp till Freyas rum och allting går som en dans. Freya kan inte förstå hur hon någonsin kunnat kyssa en annan kille när hon redan är tillsammans med den som hon faktiskt vill vara med.
 
Freya har svårt att hålla sig i styr när hon är med Theo, vilket han också verkar ha vad gäller henne. Dom ligger en bra stund och bara pussas med varandra, precis som tonåringar brukar göra. 
 
Dock får dom snart en ny idé och hamnar en stund senare i ungarnas trädkoja för att ha lite myspys!
 
Freya är lite chockad över vad som just hände, men är glad att det hände såhär och inte på något annat sätt. Hon tycker verkligen om Theo och eftersom han verkar helnöjd över det som hänt så kan hon inte låta bli att le åt honom för att han är så löjlig.
 
En liten stund senare har Theo hoppat in i taxin för att åka hemåt igen. Freya fyller upp badkaret och sätter sig ned för att känna lugnet en stund innan hon ska lägga sig och sova. 
Upp