Prior/Ellis - Vardagliga saker.

Som vanligt när Aiden ska till jobbet på morgonen så står en halvnaken Cassie i rabatten och fixar med växterna. Han flinar lite åt henne och låtsas inte om chauffören som knappt kan hålla blicken borta heller.
 
Ett par timmar senare får Cassie nys om ett talangshow som hålls i staden. Hon hoppar in i taxin för att ta reda på vad det är för något som verkar så himla intressant för många andra. Väl framme får hon direkt syn på den stora scenen och vad som händer. På scenen befinner det sig en tjej som verkar vara gjord av spaghetti. Hon kan verkligen röra sig på alla möjliga (och omöjliga) sätt!
 
Efter hennes akrobatiska uppvisning börjar hon jongelera med några brinnande pinnar och Cassie blir helt till sig! Hon blir väldigt imponerad av showen och funderar på hur någon över huvudtaget ska kunna slå denna sim!
 
Dessvärre är den en annan sim som vinner och Cassie känner sig nästan lite besviken. Hon var inte alls lika imponerad av denna kvinna som endast mimade och gjorde en massa misstag hela tiden. Nej, Cassie tyckte inte alls att rätt deltagare tog hem priset.
 
Cassie åker hem igen och till henne stora lycka har Aiden slutat jobbet. Hon fixar ihop en alldeles utmärkt middag och trots hennes tappra försök till att konversera med Aiden så verkar han mer intresserad av maten än någonting annat. Hans jobb tar verkligen kol på honom, han hinner ju knappt äta under dagarna!
 
Innan läggdags spenderas kvällen på bästa sätt. Aiden spelar tv-spel med sig själv, vilket går lite bättre än när han brukar spela med Cassie. Cassie däremot gör allt för att försöka lära sig ett par nya recept. Att laga samma saker hela tiden känns faktiskt rätt tråkigt när hon vet vad hon är kapabel till!
 
Cassie hoppar in i duschen innan hon ska lägga sig i sängen. Hon hoppades väl på att få surra lite med Aiden nu när han faktiskt har tid att lyssna, men tyvärr så har han redan somnat när hon duschat färdigt. Hon får helt enkelt prata med honom imorgon istället.
 
Nu känns det typ som att jag bara stressade ihop detta inlägg, men det får duga tills vidare...
Prior | |
Upp