Prior/Ellis - Vaccin.

Cassie startar nästa morgon i trädgården, men till hennes stora förtvivlan verkar några av hennes växter ha gett upp. Hon hinner så gott som skörda alla en sista gång innan i alla fall tre av växterna vissnar och dör. Hon plockar ihop resterna och kan inte göra någonting annat än att slänga bort plantorna. Visserligen betyder ju detta att hon kan så nya frön, men det är ändå tråkigt att några av hennes första lyckade plantor har gett upp.
 
Aiden har fått ett nytt ansvarsområde på jobbet och därmed även en ny uniform. Han får numera åka runt i staden för att ge invånarna olika vaccin mot alla konstiga sjukdomar som rör sig. Sprutan är jättestor och många simmar springer nog hellre åt andra hållet än att låta Aiden ge något vaccin. Just denna man var lite tveksam till en början och sedan lite sur efteråt, men det gick nog rätt bra ändå!
 
Denna tjej däremot trodde nog att Aiden var intresserad av henne. Hon började på en gång att flörta med honom, men han som inte bryr sig det minsta tittar bara på henne och skakar på huvudet.
 
Han vaccinerar henne med den stora sprutan och trots att hon inte säger någonting under tiden så ger hon honom en arg blick efteråt. Aiden rycker bara på axlarna och säger att det måste göras.
 
När han är klar med vaccinationerna så ringer chefen och säger att Aiden har gjort bra ifrån sig. Förutom att han kanske skulle ha hunnit med i alla fall ett par till för bli helt godkänd för dagen. Aiden blir lite nervös innan chefen säger att det var bra gjort för att vara första dagen och efter det så släpper nervositeten lite.
 
När Aiden har kommit hem från jobbet så har Cassie överraskat honom med ett nytt recept. Hon har lärt sig att laga ratatuille och fixat ihop en perfekt måltid. Dock verkar han fortfarande mer intresserad av maten än av Cassie, som i nuläget känner sig lite bortglömd...
Prior | |
Upp