Aiden Prior & Cassie Ellis.

Eftersom jag tagit en paus från Sanders så tänkte jag börja skriva på en ny familj, dock blir det bara en vanlig familj med vanliga saker. Jag behöver något som inte kräver så himla mycket och eftersom jag föll för dessa simmar innan jag ens börjat spela med dom så fick det bli så.
 
Tanken bakom detta par var att de skulle komma från en riktig Romeo och Julia-saga där deras varken hans eller hennes föräldrar accepterade sina barns val av partner. Men trots detta så kunde dom inte hålla sig ifrån varandra och bestämde sig till slut för att lämna sina familjer bakom sig och flytta till en helt ny stad, med okända simmar och nya möjligheter. Där ingen någonsin kunnat tänka sig att leta. (Min första tanke var Midnight Hollow, men denna stad för alldeles för grå och konstig - perfekt för halloween-specialer, men inte för detta - så det fick till slut bli Hidden Springs istället.) Planen var samtidigt att dessa två skulle gift sig på något drop-in ställe a'la Vegas, men det struntade jag i.
 
Aiden är en kille som älskar fordon och allt som hör till, dock dömmer han i hemlighet om att bli en specialist inom vetenskapen. Cassie däremot älskar naturen och allt som har med den att göra. Hennes stora dröm i livet är att få till den perfekta trädgården där hon enbart odlar växer av perfekt kvalitét.
 
Prior | |
#1 - - Sandy SIMSINSPACE:

Denna story ser jag fram emot! :)

Upp