PGC Sanders, Gen 1 - Del 8.

Lincoln kände att det var dags köpa lite aktiviteter till barnen att ha utomhus. Bland annat så blev det en gunga i form av ett piratskepp. Han ville prova den på en gång, men insåg rätt fort att han kanske är lite för stor för den. Istället fick Emily prova och hon älskade det! 
 
Lincoln tycker bara att det är kul att se Emily gunga och låter henne sitta där en bra stund. Dock inser han att Emily kanske börjar bli lite kissnödig och bestämmer sig för att bära in henne i huset igen.
 
Hans aningar var helt rätt och Emily kissar på pottan helt själv, för första gången! Föräldrarna hade inte kunnat vara med stolta, inte Emily heller för den delen. Hon är ju en stor flicka nu!
 
Ariana känner att magen börjar vända sig och inser att hon kanske borde äta någonting. Hon tittar i kylskåpet och märker att det inte finns några rester förutom Dylans födelsedagstårta. Hon bestämmer sig för att ta en bit av den istället för att försöka laga någonting själv. Hon har ju ingen som helst erfarenhet av matlagning och skulle mest troligt bara misslyckas om hon försökte.
 
Lincoln märker att Ariana verkar lite sur över bristen på mat och ställer sig genast vid spisen. Han förbereder några måltider som han sedan förvarar i kylskåpet. Han älskar ju att stå i köket och har ingenting emot att fixa lite olika rätter som förhoppningsvis ska göra alla mätta i magarna, både nu och senare.
 
Efter frukosten ställer sig Ariana återigen vid staffliet och målar en tavla som förhoppningsvis kommer att ge familjen lite extra kronor. Hon har ju äntligen nått den högsta färdighetsnivån och ju större tavlor hon målar, desto mer pengar får hon. Hon har hittills lyckats måla tavlor för lite mer än 1500 simdaler och hoppas nu kunna måla någonting som är värt ännu mer!
 
Doris hinner knappt börja skolan innan hon får ett uppdrag från fröknarna som ska hjälpa hennes betyg, (dock minns jag inte vad det var för något). Hon besöker den lokala livsmedelsbutiken och gör det som fröknarna bett om. Nästa skoldag får hon reda på om hon gjort bra ifrån sig eller inte!
 
Dylan passar på att leka med sin lillasyster en stund. Det är nästan så illa att han glömt bort henne annars. Han leker bara med Doris hela dagarna och Emily får därför roa sig själv. Men inte idag, idag är han en bra storebror och Emily är överlycklig!
 
När Doris väl är hemma igen vill hon inte störa syskonen som leker tillsammans och bestämmer sig för att göra sina läxor. Hon har alltid tyckt att det verkat så enkelt när Dylan gjort sina, men inser snabbt att det kanske inte alls är så lätt som hon förväntat sig.
 
På kvällen går duschen sönder och eftersom Lincoln är den enda i huset som har det minsta erfarenhet av händighet så blir det han som får försöka sig på att laga den. Efter många om och men lyckas han faktiskt och duschen funkar som vanligt igen. Han märker även att tvättkorgen är på väg att svämma över och funderar en stund på om han kanske borde slänga en tvätt i maskinen innan han lägger sig för natten, men inser att han inte orkar och lägger sig i sängen istälet.
 
Ariana blir nästan lite sur på Lincoln som lämnat allting innan han lagt sig så hon sätter genast igång med att städa hela huset igen. Det börjar nästan bli som en vardagssyssla för henne. Varje kväll städar hon upp efter resterande familjemedlemmar och trots att hon tycker om att städa så önskar hon ändå att hon skulle slippa det.
 
Morgonen därpå får Emily mat i barnstolen och denna gång verkar det som att maten får vara kvar. Senast någon åt i den där stolen så flög maten i golvet. Emily verkar lite mer städad än vad hennes storebror var i samma ålder.
 
Nu är det inte många dagar kvar tills familjens yngsta medlem ska fylla år och Lincoln som helst velat att Emily ska vara liten föralltid spenderar så mycket tid som möjligt med henne. Han hoppas även att hon ska ärva hans intresse för musik och försöker lära henne att spela lite på xylofonen. Emily plingar lite grann, men stoppar sedan pinnen i munnen istället.
 
Dylan och Doris leker i klätterställningen i flera timmar efter skolan, men inser snart att dom kanske borde sova så dom vaknar i tid till skolan imorgon.
 
Doris bestämmer sig dock för att ta ett skönt bad innan hon lägger sig i sängen. Hon har aldrig badat i badkar förut och sitter där så länge att hennes fingrar blir russin och vattnet nästan blir kallt. Sedan lägger hon sig i sängen för att ladda upp inför ännu en skoldag.
 
Emily ska också sova för imorgon är det hennes födeledag! Lincoln lägger henne i sängen och säger godnatt. Strax därefter sover hela familjen.
Upp