PGC Sanders, Gen 1 - Del 7.

Lincoln forsätter med att försöka klura ut vad det är för elixir som Dylan är ute efter. Han skapar så många elixir att att tappat räkningen. Men hans färdigheter i logik blir i alla fall bara bättre och bättre. Snart har han nog maxat båda sina färdigheter i sin livslånga önskan. Gitarren klarade han ju galant tack vare sitt musikintresse och sin älskade gitarr som han så gott som aldrig lämnar ifrån sig.
 
Dylan spenderar varje lediga minut med Doris. Hon är den enda som inte tror att han blivit knäpp. Hon är ju faktiskt medveten om att hon excisterar som mer än en docka, plus att hon gärna leker med Dylan också!
 
Ariana får ett samtal om att gå på en inspirationskurs i målning på bokhandeln i City. Ariana som aldrig varit i storstadsdelen av staden bestämmer sig för att ge det ett försök. Hon sätter sig i bilen för att åka till vad som kännas om andra sidan världen och blir nästan förvånad över hur mäktigt det är med alla höghusen.Hennes sida av staden är mer som ett litet samhälle av barnfamiljer och trots att Ariana faktiskt har en sådan familj så kan hon inte låta bli att drömma om en takvåning någon dag. Kanske när barnen har flyttat ut om sisådär hundra år!
 
Dylan och Doris fortsätter att leka. Denna gången bestämmer dom sig för att ha kuddkrig i köket, vilket Ariana inte uppskattar när hon kommer hem igen. Nu måste hon ju plocka upp fjädrar från hela köksgolvet!. Dylan och Doris viskar till varandra och fnissar lite grann när Ariana lämnat rummet igen.
 
Ariana vill helst inte befinna sig mitt i röran så hon tar istället med sig Emily ut på baksidan för att njuta lite av dagens sista timmar. Emily gömmer sig i leksakslådan medan Ariana läser en bok på sin surfplatta. 
 
Lincoln däremot har äntligen lyckats upptäcka det elixir som Dylan är ute efter och bestämmer sig för att ge det som en present till honom. Dylan blir överraskad men ändå glad över presenten och skriker sedan av lycka när han upptäckt vad som gömmer sig i paketet. Lincoln lämnar snabbt rummet och Dylan bestämmer sig för att ge elixiret till Doris i samma sekund som dörren stängs igen.
 
Doris blir lite fundersam över innehållet, men bestämmer sig ändå för att ge det ett försök. Hon häller i sig drycken på ett kick och börjar snabbt känna sig lite konstig i kroppen.
 
Elixiret hjälpte och Doris har äntligen blivit verklig! Hon är dessutom synlig för resten av familjen också, vilket betyder att både Ariana och Lincoln får lite dåligt samvete när dom inser att Dylan talat sanning hela tiden. Dylan blir överlycklig och börjar skutta av glädje. Han klappar händerna och inser snart att, oj, Doris är på riktigt! Hon är inte bara en kompis i hans fantasi som ingen annan kan se längre. Hon är verkligen här, i hans rum!
 
Bästa kompisarna som äntligen kommer att få vara tillsammans hela livet! (Dom har till och med samma frisyr här, men jag bytte ut Doris efteråt.)
 
Doris behöver någonstans att sova, så Lincoln köper en våningssäng och möblerar om lite i Dylans rum. Doris och Dylan kommer numera att dela på rummet, vilket betyder att Ariana fick införskaffa några till bokstavstavlor som ska passa in med Dylans. Doris har nämligen fått egna, som ett extra bevis på att hon faktiskt excisterar!
 
Morgonen därpå vaknar Dylan tidigt. Han inser snabbt att han glömt göra läxorna från dagen innan och smyger ur sängen för att skriva dom innan skolbussen kommer vid åtta. Doris som aldrig sovit så gott tidigare rör inte en min när Dylan tänder taklampan. Hon har ju aldrig sovit i en säng förut, inte på riktigt i alla fall och sover därför bättre än någonsin, oavsett som än händer runt omkring.
 
Dock sover hon inte hela dagen, men vaknar strax innan skolbussen kommer. Denna gång får hon följa med Dylan istället för att vänta på honom hemma som hon gjort förut. Hon är väldigt exalterad över vad som kommer att hända och springer det fortaste hon kan till bussen. Dylan däremot, som inte alls tycker att skolan är särskilt intressant, har inte det minsta bråttom och går istället i sin vanliga takt. 
 
Väl på bussen smyger sig nervositeten fram och Doris måste nästan krama om Dylans hand för att undvika att paniken kommer fram. Hon har ju aldrig träffat några andra människor är Dylans lilla familj, så en skola full med elever och lärare kommer nog bli rätt stort för henne.
Upp