PGC Sanders, Gen 1 - Del 6.

Dylan avslutar sin födelsedag med att sjunga för Doris. Han kommer ju inte glömma bort henne bara för att han fyllt år. Doris har ju trots allt varit med honom sedan han föddes!
 
Sedan är det läggdags. Imorgon är det Dylans första skoldag och trots att han är väldigt nervös över detta så somnar han efter bara en liten stund!
 
Klockan åtta på morgonen står bussen utanför och väntar. Dylan slänger i sig frukosten och springer sedan iväg. Han känner sig lite nervös över allt som kommer att hända. Alla nya klasskompisarna och lärarna, men förhoppningsvis så kommer det att gå bra! Det är ju bara en dag kvar till helgen, så han hinner nog vänja sig vid tanken innan måndag.
 
Lincoln bestämmer sig för att starta dagen med en promenad. Han plockar upp Emily ur sängen och tar med henne ut. Dom promenerar runt i säkert en timme eller två innan Emily blir hungrig och vill hem igen. 
 
Dylan klarar sig igenom hela skoldagen och sätter sig dessutom med läxorna såfort han kommer hem igen. Ariana är stolt över sin son som kan ta såna beslut själv och ger honom en kram.
 
Emily leker en stund i hagen, men kvällen börjar närma sig och det är dags för henne att sova. 
 
Lincoln lägger Emily i sängen och är sedan förvånad över tanken på att han faktiskt tänkt lägga sig innan Ariana lagt sig. Vanligtvis ligger hon redan och sover när Lincoln lägger sig, men inte idag!
 
Ariana kunde helt enkelt inte lägga sig och sova idag. Det var alldeles för mycket tvätt att ta hand om. Tvättkorgen på övervåningen höll på att svämma över och som alla redan vet så klarar Ariana inte av stökiga hem. Men när tvättmaskinen väl rullar kan hon äntligen gå och lägga sig.
 
Dagen därpå börjar Ariana känna sig irriterad och inser att det kanske är dags att göra någonting annat än att sitta hemma. Hon berättar detta för Lincoln som  sedan överraskar familjen med en dag på utomhusbadet. 
 
Emily blir glad när hon får se flera stora lådor med leksaker i. Hon hittar snabbt en leksak som hon tycker om, en liten sjövarelse av något slag.
 
Dylan roar sig med att åka vattenkana, flera gånger om. Han åker på magen, på ryggen och ibland sitter han till och med upp! Detta var verkligen hur kul som helst och han hoppas att familjen kan besöka badplatsen igen snart!
 
Lincoln och Ariana passar på att slappa lite i solstolarna för att sedan ta ett svalkande dopp i poolen. Dom har hunnit med en liten matpaus för en stund sedan, men inser att det kanske börjar bli dags att röra sig hemåt snart i alla fall. Dagen är snart över och Emily behöver sova.
 
Ariana plockar upp Emily för att sedan återvända hemåt. Lincoln och Dylan hade tydligen bråttom och sprang i förväg.
 
Väl hemma igen får Dylan en överraskning när han råkat glömma Doris på golvet. Hon förvandlas och blir verklig! Hans älskade leksak är ingen leksak längre. Doris blir en riktig kompis, eller låtsaskompis, för Dylan är nämligen den enda som kan se henne...! Resten av familjen tycker bara att han är knäpp som pratar med sig själv. Trots att han försökt förklara att han inte alls pratar med sig själv, utan Doris.
 
Familjen får tro vad dom vill, men Dylan är bara glad att Doris faktiskt är verklig för honom. Hon lyssnar och leker med honom när ingen annan har tid eller lust. Hon må vara osynlig, men hon är trots allt den enda kompisen som Dylan faktiskt har just nu!
 
Dylan har försökt övertala Lincoln att skapa ett elixir som ska göra Doris verklig på riktigt, men eftersom Lincoln inte riktigt förstår vad Dylan pratar om så tvekar han en stund. Dock lovar han att försöka i alla fall och upptäcker några nya elixir. Inget av dessa kan hjälpa en osynlig låtsaskompis, men Lincoln blir ändå glad varje gång han lyckas upptäcka någonting nytt! Lincoln håller på långt in på natten och inser snart att han kanske borde sova några timmar i alla fall. Dagarna börjar trots allt rätt tidigt med barnen i huset.
Upp