PGC Sanders, Gen 1 - Del 16.

En morgon bestämmer sig Dylan för att gå ut och fiska i soluppgången. Dessvärre verkar hans tidval inte vara särskilt uppskattat. Några minuter senare dyker polisen upp för att ta med honom hem igen. Dylan vill inte ens veta hur hans föräldrar ska reagera när han väl är hemma igen.
 
Precis som han trodde så skulle någon vänta i dörren på honom. Ariana blir så arg att hon ger Dylan utegångsförbud. Han får inte ens gå till skolan! Dock smiter han ut när Ariana gått till ett annat rum, bussen har trots allt rullat in på gården och att förlora sina betyg över en onödig händelse känns inte som en bra idé.
 
Ariana behöver komma hemifrån och efter att hon insett att Dylan ändå inte är hemma som han ska vara så tar hon med sin Lincoln ner till poolen. En stund för sig själva, någon annanstans än hemma, är precis vad dom behöver.
 
Lincoln får en idé om att prova rutschkanan, men blir minst lika rädd som Doris var första gången hon skulle åka den. Han släpper till slut taget om kanterna på kanan han åker ned i vattnet med en väldig fart!
 
Sedan sätter dom sig i poolbaren för att ta en varsin drink. Någonting avkopplande för Ariana och någonting fruktigt till Lincoln. Dock verkar ingen av drinkarna hjälpa särskilt mycket i alla fall.
 
När skoldagen är över sätter sig Dylan på golvet för att göra sina läxor. Doris passar på att göra sina på samma gång, då går det lite snabbare! Dylan tänker sedan att han kanske borde göra lite sysslor hemma, för att, förhoppningsvis, slippa ännu mera straff när hans föräldrar kommer hem igen.
 
Hans förhoppningar blir tyvärr inte som han velat och blir snart utskälld av Lincoln istället. Han har aldrig sett sina föräldrar så arga förut och nu har han fått uppleva det från båda två inom loppet av ett dygn. Stackars Dylan, han ville ju bara fiska lite...
 
Senare under kvällen är det Emilys födelsedag! (Jag hade helt glömt bort det! Skäms på mig.... Men det var så mycket tjorv med Dylan att det typ försvann under tiden.) Emily växer upp med Doris och Lincoln som hejar på, Dylan däremot roar sig med att städa hela huset och missar därför firandet helt och hållet. Emily får egenskapen virtuos och blir därför hälften mamma, hälften pappa. Precis som båda önskat!
 
Trots födelsedagsfirande har inte Lincoln missat Dylans försök att göra en insats hemma. Han bestämmer sig för att förlåta Dylan för hans upptåg och Dylan slipper därför smyga runt hemma längre.
 
Emily avslutar dagen med att diskutera någonting med Doris. Dock verkar inte Doris lika intresserad som Emily själv och rycker bara på axlarna åt samtalet. Emily lägger sig sedan i sängen och hoppas att hennes liv som tonåring har någonting intressant att erbjuda.
Upp