PGC Sanders, Gen 2 - Del 3.

Freya kommer hem ifrån skolan och hittar en ensam liten Riley på golvet. Hon tycker verkligen om ungar och kan knappt vänta tills hennes egna småsyskon blir lite större. Just nu finns det ju inte så mycket hon kan göra med dom, men när dom nått Rileys ålder så kommer hon definitivt lära dom allt hon kan!
 
Sedan sätter hon sig ned för att göra sina läxor. Det kanske inte är den roligaste sysslan, men eftersom hon bestämt sig för att höja sina betyg så är det bara att börja skriva.
 
Även Edward verkar ha hittat hem från jobbet igen och Doris börjar känna att det kanske är dags att röra sig hemåt. Riley börjar bli lite otålig och behöver kanske äta mat. Han åt ju ingenting tidigare.
 
Doris som inte heller har så mycket att göra på dagarna, plus att det är gå-avstånd mellan deras hus, lovar att komma och hälsa på snart igen. Sedan säger hon hejdå och går hemåt med Riley igen.
 
Edward njuter att vara hemma igen och spenderar all sin lediga tid på sina barn. Han känner att han missar så mycket när han jobbar, men eftersom hans dröm är att nå den högsta nivån inom vetenskapen så är det bara att bita ihop och fortsätta jobba.
 
Emily går upp till övervåningen för att lägga sig i sängen, men inser att hon inte ens kollat in i rummet på andra sidan hallen. Väl där inne hittar hon ett stort och luftigt rum, avsett för ytterligare två simmar och hon kommer snabbt på att detta måste vara rummet som tvillingarna ska ha när dom blir lite större. Hon blir alldeles rörd över att inredarna har tänkt så långt fram och kan knappt vänta tills ungarna får flytta in hit.
 
När Edward lagt Lucy i sängen tar han med sig Tyler upp för att ge honom ett bad. Ingen av barnen har fått bada ännu och Tyler tycker om det mer än vad Edward förvänat sig!
 
Sedan går han in i sovrummet för att lägga Tyler i sängen och ser att Emily redan somnat. Han får lite dåligt samvete över att Emily måste ta hand om ungarna helt själv på dagarna, men eftersom han är den enda som tjänar några pengar i huset så måste det tyvärr fortsätta så. Räkningarna måste ju betalas med något.
 
Han säger godnatt till sin son som somnar på en gång och lämnar sedan rummet så tyst som möjligt.
 
Edward går ned till vardagsrummet för att forska lite på datorn. Han har fått ett uppdrag från jobbet och måste därför forska i ett x antal timmar för att höja sitt inflytande på jobbet och därmed komma närmare nästa befordran.
 
Efter att han är klar närmar sig klockan närmar morgon och hans inser att det inte är någon idé att lägga sig i sängen. Har tar en tupplur på soffan istället och slocknar snart som ett ljus. 
 
Emily är som vanligt uppe tidigt och hittar en lapp på kudden som Edward lämnat kvar. Han har skrivit att Tyler fått ett bad och att Lucy kanske behöver ett. Samt att han har jobb att göra innan han somnar, men kanske inte hinner till sängen innan det är morgon igen. 
 
Emily är glad åt hans meddelande och plocka upp en vaken Lucy ur sängen för att sedan sätta henne i badet.
 
Även lillan tycker om att bada och uppskattar nog att få rena kläder på sig.
 
Sedan vaknar även en lite småhungrig Tyler som Emily flaskmatar tills han blir mätt. Hon tar med sig båda barnen ner till övervåningen och funderar på vad hon ska syssla med idag. 
 
Även idag inser hon att det kommer att vara såhär ensamt på dagarna. Hon är ju så van att alltid ha någon hemma efter att ha bott hos föräldrana, men vet att hon snart måste vänja sig vid tanken på att vara hemma på dagarna.
Upp