White, del 17, Om spökbarn och den magiska ambrosiakakan.

Amelia som inte trodde att världen kunde bli ner skruvad blev väldigt förvånad när hennes barn i magen visade sig vara en spökbebis. Hon visste ju att Marty kunde få barn, eftersom tvillingarna finns, men hon hade ingen aning om att han faktiskt kunde skapa spökbarn! Amelia är rätt fundersam över hur kroppen fungerar, men hon älskar sin bebis lika mycket som en vanlig bebis i alla fall!
 
Efter några timmars förlossning får Amelia äntligen komma därifrån med familjens nyaste lilla tillskott. Sonen Charlie!
 
Väl hemma igen kan Amelia och Marty knappt vänta på syskonens reaktion när dom får se sin nya lillebror!
 
Men tvillingarna sover och får därför träffa sin lillebror imorgon istället. Charlie är dessutom trött och får lägga sig i sängen. Det är tufft att upptäcka världen utanför magen!
 
 "Sov nu lilla vän så syns vi imorgon igen!"
 
Sedan somnar även föräldrarna tryggt i sängen bredvid. Solen har redan börjat stiga upp, men det tar mer på krafterna än man tror att föda barn. Även för pappan som bara är stöd för mamman.
 
Marty vaknar dock en stund senare av att Charlie gnäller och är hungrig. Han ger honom flaskan och byter blöja. Gosar lite med honom och lägger sedan ner honom igen. Små bebisar sover ju trots allt ungefär tjugo timmar av dygnet!
 
"Här ska du få lite mat, så kan du fortsätta sova sen!"
 
Sedan tar Marty tag i det enorma tvättberget som skapats på bara några dagar. Det ligger kläder överallt i hela huset, plus att tvättkorgen nästan är full. Det måste ju vara fint hemma när lillebror ska fylla år!
 
"Oj, det var jobbigt. Men nu är det gjort!"
 
Amelia vaknar strax därefter, sätter sig på golvet bredvid Charlie en liten stund och skissar lite i sitt block.
 
Men han vaknar strax efteråt och Amelia plockar upp honom. 
 
Idag var det Charlies födelsedag, vilket betyder att det blir lite mer ansvar att ha att göra med. Han ska lära sig gå, prata och att kissa i pottan!
 
Äntligen har lille Charlie blivit ett småbarn!
(Han fyller ju såklart inte år ännu egentligen, men jag har hellre ett småbarn än en bebis, så han fick växa upp i alla fall!)
 
Amelia sätter igång med att potträna Charlie på en gång. Det är ju trots allt mycket skönare med en unge som kan kissa själv än en som man måste byta blöja på tio gånger om dagen. När han väl lärt sig detta passar Marty på att lära honom gå, vilket han lär sig med superfart!
 
"Här ska du få kissa, så slipper du blöjor sen!"
 
Såhär glad blev pappas pojke när han fått lära sig gå!
 
Amelia blev hungrig av allt nytt som händer och passade på att baka en kaka som hon tänkt prova på i evigheter. Nämligen en ambrosia som blev alldeles perfekt! Men innan hon hunnit sätta tänderna i den börjar Charlie gråta och vill ha mat. Hon lämnar sin egen tallrik på bänken för att ge honom flaskan.
 
"Nu ska vi se vad det blir av det här!"
 
Amelia lyckades baka en alldeles perfekt ambrosia! Men så börjar Charlie gråta och Amelia sätter ner den innan hon ens hunnit smaka.
 
"Inte ska du vara ledsen lilla vännen, här ska du få flaskan så får du sova sen!"
 
Dock hinner Marty fram till kakan innan Amelia märker något och han slänger i sig den på bara några minuter. Men vad är det som händer?!
 
"Åh, den här ser god ut! Jag ska nog smaka lite."
 
Men att smaka var en underdrift, för Marty slängde i sig hela kakan utan att blinka!
 
Och helt plötsligt händer någonting....
 
HAN ÄR TILLBAKA! Vampyr eller inte, men han har återuppstått på riktigt från andevärlden. Marty är levande igen!
 
"Det måste ha varit världens bästa kaka, för jag har aldrig känt mig så levande!"
 
Amelia som har väntat på detta ända sedan hon fick tillbaka sin älskade Marty från döden blev överlycklig och slänge armarna runt honom. Sedan tyckte hon att det var dags att ta ett kärleksfullt bildbevis på att han faktiskt är sig själv igen. Ungefär som en tillbakablick från dagen innan han dog. Hennes älskade Marty är tillbaka igen. Han må vara vampyr ännu, men förhoppningsvis finns det ännu fler överraskningar i världen som kan ändra på det också!
 
"Ett, två, tre, NU!" Så pussades dom och blixten smällde av.
 
Det blev en perfekt bild på deras nya liv!
 
Marty som har längtat efter att känna den friska luften bestämde sig för att gå ut och fiska i soluppgången. Han har ingen som helst erfarenhet av fiske, men han måste ju börja någonstans och lyckas fånga några mörtar och guldfiskar innan han återvänder hem. Solens strålar är ju fortfarande farliga för honom, även om han lever på riktigt igen!
 
"Underbara känsla, jag önskar att jag kunde stå här hela dagen!"
White | |
Upp