Potter, del 2 - Om Shang Simla och allt som hör till.

Strax efter Angelicas senaste resa är det dags igen, men denna gång åker hon till Kina för att hon får en möjlighet att fotografera drakgrottan för pengar. Hennes telefon ringer en dag där en person undrar om hon kan resa till Kina och ta en bild på drakgrottan, givetvis kommer hon att få en belöning för fotot och Angelica som älskar att resa packar genast väskan och reser iväg!
 
Angelica anländer i Shang Simla och börjar med att besöka baslägret där hon kommer att spendera nätterna under hennes närmsta tid i Kina.
 
Det är ett stort hus uppe på en kulle, med säkert hundra trappsteg innan du nått toppen.
 
Sedan besöker hon drakgrottan för att försöka få den där bilden som önskas. Den blir dock misslyckad, men det gör ingenting, för Angelica vill ändå undersöka grottan i hopp om att hitta några hemligheter som finns gömda där.
 
Drakgrottan består av ett enormt drakhuvud i sten med en stor gapande mun som Angelica bestämmer sig för att undersöka.
 
Det är en hemlig dörr som öppnas efter en liten stund. Angelica har fått tillträde och kan nu gå in i grottan!
 
"Woooow!"
 
Väl inne i grottan undersöker Angelica allt som ser intressant ut. Hon hittar några hemliga dörrar och undersöker gravar i hopp om att hitta gömda skatter. Dock bjuder ju inte alla gravar på trevliga hemligheter...
 
"Undra vad som finns här bakom?"
 
Hon kommer in i ett stort rum med ett gäng gravar. Några bjuder på högar med pengar eller andra skatter, medans andra...
 
... drar in henne och slänger ut henne. Angelica blir yr i skallen när graven slängt ut henne, men kommer snabbt på fötter igen.
 
Efter att ha undersökt en liten del av grottan går hon ut igen. Hon kunde ändå inte ta sig igenom några fler dörrar utan såna där konstiga nycklar. Undrar var man kan få tag i såna?
 
Hon letar nya äventyr och får napp direkt.
 
Hon får uppdrag om att fånga några fiskar för att sedan leverera dom. 
 
Sedan får hon ett nytt uppdrag om att hitta tre röda mördarskalbaggar. Vilket hon gör efter två dagars letande!
 
Sedan är det dags för en dusch och tur nog har Angelica köpt några dusch-på-burk och sprayar ner hela sig själv med en sådan. Himla effektiva grejer!
 
Dagen därpå bestämmer hon sig för att stiga upp tidigt och besöka akademin för kampsport. Hon har alltid varit intresserad av såna saker och bestämmer sig för att prova på en sån där slaggrej...
 
Ingen är väl särskilt bra i början, men övning ger färdighet!
 
Dock blir hon utmattad rätt fort och sätter sig istället för att läsa lite fiskeböcker i hopp om att lära sig lite nya beten.
 
Hon träffar en lokal invånare i Kina som genast börjar flörta med henne. 
 
Och ja, lite flörtande har ju aldrig skadat, även om han snart skulle gå därifrån.
 
Angelica fortsätter att träna sin kampsportsfärdighet och har snart gått upp flera nivåer. Hennes uniformer ändras för varje nivå och just nu är den mörkblå med gult bälte.
 
Hon får ett uppdrag om att sparra med en annan lokal invånare, men förlorar båda gångerna. Dock får hon fortfarande både visumpoäng och pengar för sina tappra försök.
 
Sedan återvänder hon till akademin och lyckas höja sin nivå ytterligare. Nu har hon en snygg dräkt i en härlig grön färg! Nu har hon kommit ungefär halvvägs i sin träning.
 
 Dock blir hon utmattad ännu en gång och läser en till fiskebok i ett av baslägrets allrum.
Potter | |
Upp