White, del 9 - Om liemannen och kändislivet.

Amelia klarade den första skolveckan med perfekt medelbetyg och nu, äntligen, är helgen här! Amelia som inte riktigt vet vad hon ska göra av tiden passar på att göra lite uppdrag. Bland annat så skulle hon streaka och dyka i containrar. Kanske inte det mest intressanta uppdragen hon kunnat få, men vad gör det? Hon passade även på att fullborda några dagjobb som innefattade bland annat att hon skulle posa naken för en skolklass, rätta testresultat och vara försökskanin i olika experiment.
 
Amelia springer omkring spritt språngade naken på stundenthemmet. Dock verkade ingen lägga märke till henne.
 
Hon dyker i containrar och hittar en massa olika prylar.
 
Sedan bockar hon av några dagjobb på listan under lördagen.
 
Amelia som inte bara roade sig med att utföra uppdrag, plugga eller jobba tog även lite tid för sig själv. Hon tog lite foton i en fotoautomat och besökte den allmänna poolen. När hon simmat färdigt blev hon sugen på lite godis och läsk, men det gick inte riktigt som hon tänkt sig..
 
Amelia verkar nöjd med sina foton och tar några till innan hon går därifrån.
 
Hon besöker poolen och gör en kanonkula från trampolinen.
 
Sen blev hon sugen på lite godis, men eftersom hon inte kände för att betala för godiset så sparkade hon istället på maskinen, och det var nu som hennes planer inte riktigt blev som dom skulle...
 
Istället för att få ut några få godisbitar ur maskinen så tippade den över henne och hon DOG!
 
Liemannen dyker upp för att hämta henne.
 
Hon förvandlas till spöke...
 
... "Jag har en sak till dig, vänta!"
 
Just i detta nu är Amelia otroligt glad över hennes färdigheter i trädgårdsarbete, för hon har lyckats skörda några dödsblommor på senaste och ger en till liemannen.
 
"Tack så mycket!", slänger den smått förvånade liemannen ur sig.
 
Liemannen som glatt tagit emot blomman låter Amelia komma tillbaka till jordelivet utan att tveka.
 
Amelia tackar liemannen för att han låtit henne leva och går snabbt därifrån.
 
Efter att Amelia lurat döden en gång ikväll så inser hon att det inte kan skada att göra det en gång till. Hon har ju trots allt några dödsblommor på lager ifall liemannen skulle dyka upp igen.. Amelia besöker därför den stora vetenskapsmaskinen som numera verkar redo att välkomna domedagen. Ingen annan på campus verkar sugen på att dra i spaken, men Amelia som är väldigt nyfiken över vad som händer drar i spaken utan att ens fundera innan!
 
Vetenskapsmaskinen är redo.
 
Amelia är redo och tar tag i spaken...
 
...hon trycker ner den med all sin kraft och sen kommer det ett ljussken!
 
Amelia som hoppades på att det skulle hända någonting stort blev besviken när maskinen drog ihop sig och stängde av direkt efter ljusskenet. "Så mycket för den domedagen.."
 
Nu hade det däremot blivit morgon och vecka två på universitetet skulle börja. Dagen flyter på och hon får beröm av läraren för varje lektion, ingen annan elev verkar lika duktig i skolan som hon är. Trots att hon knappt ägnat någon tid till att plugga i helgen.
 
Amelia springer mellan lektioner...
 
...och fortsätter med sina repotage i parken.
 
Sen på en föreläsning kände hon att hon kanske borde anteckna lite ändå, hur tråkigt det än är!
 
Dagarna flöt på, Amelia lärde känna mer folk och ytterligare några kändisar. Bland annat Cid Serverus som hon snabbt blev bra vän med. Hon visade honom äckliga videos, blev bjuden på hans fester och lyckades till och med skissa honom naken! Hon skröt om sina nya manicker till flera olika personer. Vissa blev mindre imponerade än andra. Och hon jammade på olika fester. Det lönar sig att känna rätt folk!
 
Amelia lär känna Cid Serverus, ytterligare en lokal kändis på campus.
 
Hon visar honom en äcklig video som får honom att vilja kräkas.
 
Och sedan skissar hon av honom spritt språngade naken!
 
Cid verkar nöjd över Amelias skiss, som verkar föreställa hans händer? Var han verkligen tvungen att klä av sig för det?
 
Hon skryter om fula prylar som folk trots allt verkar bli imponerade av...
 
Och hon plingar lite på sin gitarr.
 
Men ryktena om att Amelia också har fått kändisstatus sprids fort och innan hon vet ordet om det så börjar paparazzis följa efter henne och ta bilder av henne. Det är väl ingenting hon längtade efter, men låtsas som ingenting och låter Laurie fota henne i alla fall.
 
Paparazzin Laurie som förföljer Amelia överallt.
 
Amelia som inte har någon lust att vara förföljd spenderar numera mycket tid i sitt rum på studenthemmet. Hon målar tavlor, pluggar och uppdaterar duschen. Nu är hon trött på att duscha i kallvatten!
 
Amelia målar en version av Mona-Lisa som blir ett mästerverk!
 
Hon spenderar flera timmar framför datorn med pluggandet.
 
Sedan börjar hon med att laga duschen som gått sönder, innan hon uppgraderar den.
White | |
Upp